Try-out 22 november
Reserveer op deze pagina jouw plaatsje voor het dakdiner op 22 november 2024. In onze nieuwe, verwarmde serre wordt de tafel gedekt met zicht op de ingewinterde moestuin.
De reservaties openen op zaterdag 2 november 2024 om 12.00 uur.
Yasai is een Gentse, plantbased chef
Yasai: zn; v ( Japans, 野菜 ); "groente, bladgroente”
Maar Yasai staat ook voor heerlijk, plantaardig en puur.
Koken en eten zijn onlosmakelijk verbonden met liefde en zorgen voor elkaar, en dit is in onze keuken niet anders: we willen zorg dragen voor onze planeet en alles wat daarop leeft. Dus ook voor jou.
Daarom maken we gebruik van natuurlijke, onbewerkte en biologische ingrediënten, 100% plantaardig omdat we geloven dat een duurzame toekomst begint met wat er op ons bord ligt.
Verrassend en creatief, vol smaak, vol kleur, op het ritme van de seizoenen…
And that extra little kick? Hmm, that's the love we put into it.
- Yasai.be
Voor 76 euro krijg je een zes gangenmenu, inclusief water en koffie of thee. Het verbruik van andere dranken wordt na afloop afgerekend.
Aankomen en aperitieven vanaf 18u30, de eerste amuse om 19.00 uur.
Het menu hangt steeds af van de producten die op dat moment het lekkerst zijn, dit blijft dus een verassing. Laat ons bij je reservatie zeker weten of er allergiën of interoleranties zijn, zo kunnen wij hier rekening mee houden.
Reserveren doe je via het contactformulier op deze pagina.
Na de reservatie krijg je een mail met de betaalgegevens.
De eerste 20 personen die reserveren zijn zeker van een plekje.
Praktisch
-
Ter plaatse betalen van de dranken kan via Payconiq of bankkaart
-
Annuleren kan tot 7 dagen voor het diner, zo vermijden we lege stoelen.
-
Per reservatie kunnen maximaal 4 personen inschrijven
-
De locatie is momenteel moeilijk toegankelijk voor minder mobiele personen, contacteer ons gerust bij twijfel