Op het dak van bedrijvencentrum De Punt kweken we tal van  groenten. Met de oogst van de dakmoestuin spijzen we de keuken.
 Laat je dakschotel leveren bij jou op kantoor door onze fietskoerier of contacteer ons voor catering op jouw bedrijfsevenement. 
Een gezellige namiddag onder collega's? Wij zorgen voor een dynamische activiteit waar koken en tuinieren centraal staan.   
ROOF FOOD neemt deel aan open monumentendag

Open monumentendag draait dit jaar rond erfgoed en natuur.

Sinds vorig jaar planten wij een stukje natuur bovenop het erfgoed van De Punt.

Wie nieuwsgierig is naar dit huzarenstukje is welkom op ons dak op zondag 10 september voor een rondleiding, een deskundige uitleg over bokashi en/of om te luieren op ons dakterras met een koffie of appelsap van eigen pluk.

Lees hier meer over het evenement.

© Canopy ⎢ groendaken & groengevels

kyvkc25ducnmic2joawh.jpg
Rooffooddakdiners.jpg
zaterdag 1 juli 2017

De zomer is ontegenzeglijk in het land, met danig enthousiasme. Onze voorraad regenwater houdt voorlopig stand, bijgevolg barst onze dakmoestuin net als de terrasjes uit zijn voegen. Iederéén is...

Lees meer

Met trots stellen we onze eigenste dakmoestuin van 500 vierkante meter  aan jullie voor. Op het dak van bedrijvencentrum De Punt in Gent  kweken we  de klassiekers zoals komkommer, boontjes en wortels maar ook enkele ‘speciallekes’ zoals muntchocolade, honingverbena en artisjok.   Keuken en moestuin naast  elkaar, dat is korte keten op z'n best. 

DSC5955.jpg