Op het dak van bedrijvencentrum De Punt kweken we tal van  groenten. Met de oogst van de dakmoestuin spijzen we de keuken.
Wij verzorgen duurzame catering voor bedrijven. Van receptie tot uitgebreid dineren, voor 30 tot 500 personen.
Een gezellige namiddag onder collega's? Wij zorgen voor een dynamische activiteit waar koken en tuinieren centraal staan.   
WEKELIJKSE DAKSCHOTELS NIET LANGER TE BESTELLEN VIA DE WEBSHOP

Na rijp beraad en met pijn in het hart besloten wij onze wekelijkse dakschotels vanaf heden niet langer aan te bieden via de webshop.

Daar wij onze handen vol hebben met talloze cateringopdrachten en ons dak druk wordt bezocht door teambuildende collega’s dienen we onze activiteiten in te dammen.

Wij laten u echter niet op uw honger zitten. Bestellen van dakschotels kan wel nog voor groepen vanaf 30 personen onder bedrijfslunch.

DSC6718.JPG
DSC6313.JPG
dinsdag 26 september 2017

In lang vervlogen tijden, startten we met het bedelen van dakschotels. Daar kwamen vervolgens een potige moestuin, teambuildings én catering op maat bij.

Zoals elk kleintje groeiden oo...

Lees meer

Met trots stellen we onze eigenste dakmoestuin van 500 vierkante meter  aan jullie voor. Op het dak van bedrijvencentrum De Punt in Gent  kweken we  de klassiekers zoals komkommer, boontjes en wortels maar ook enkele ‘speciallekes’ zoals muntchocolade, honingverbena en artisjok.   Keuken en moestuin naast  elkaar, dat is korte keten op z'n best. 

DSC5955.jpg