Op het dak van bedrijvencentrum De Punt kweken we tal van  groenten. Met de oogst van de dakmoestuin spijzen we de keuken.
 Laat je dakschotel leveren bij jou op kantoor door onze fietskoerier of contacteer ons voor catering op jouw bedrijfsevenement. 
Een gezellige namiddag onder collega's? Wij zorgen voor een dynamische activiteit waar koken en tuinieren centraal staan.   
ROOF FOOD gaat er even tussenuit

Er staat deze zomer weer heel wat op til. Om alle avonturen te kunnen torsen gaan wij er even tussenuit. De dakschotels kunnen opnieuw worden besteld vanaf 19 september. Ondertussen zitten wij uiteraard niet stil. Vanaf 18 augustus kan u komen dineren temidden van het groen op één van onze dakdiners. Lees hier meer over al onze zomerplannen.

DSC6178.JPG
Rooffooddakdiners.jpg
zaterdag 1 juli 2017

De zomer is ontegenzeglijk in het land, met danig enthousiasme. Onze voorraad regenwater houdt voorlopig stand, bijgevolg barst onze dakmoestuin net als de terrasjes uit zijn voegen. Iederéén is...

Lees meer

Met trots stellen we onze eigenste dakmoestuin van 500 vierkante meter  aan jullie voor. Op het dak van bedrijvencentrum De Punt in Gent  kweken we  de klassiekers zoals komkommer, boontjes en wortels maar ook enkele ‘speciallekes’ zoals muntchocolade, honingverbena en artisjok.   Keuken en moestuin naast  elkaar, dat is korte keten op z'n best. 

DSC5955.jpg