Bedrijfslunch

Voor uw alledaagse lunch, vergadering, avondmaal of seminarie voorzien wij graag een minder alledaags assortiment.

FORMULES

Het menu varieert elke week, afhankelijk van wat onze tuin ons die week biedt. Kies uit onderstaande mogelijkheden en stel zo je eigen lunch samen*. Hieronder geven we enkele voorbeelden van onze keuken.

dakschotel: een combinatie van 3 bereidingen, meestal 1 warm en 2 koud.

soep (460 ml): Thaise noedelsoep, posteleinsoep, geroosterde knolseldersoep met kervelolie, groene gazpacho, …

belegde broodjes: assortiment van biologisch broodjes. De broodjes worden belegd met drie verschillende huisgemaakte spreads en garnituur: crème van rode biet met opgelegde rode ui en winterpostelein, gerookte paddenstoelenyoghurt met mizuna en escabeche van champignon, tomatenmayonaise met courgette, chili en rucola

salade: veldsla – tortilla – courgette, gerookte aardappel - groene kruiden - geraspte dooier, spelt – burrata – rucola

dessert: worteltaart met citrusglazuur, granola wafels, brownie, …

fruitmand - vanaf 10 personen (€ 2 pp)

*dezelfde combinatie dient aangehouden te worden voor de volledige groepen.

DRANKEN

appelsap van eigen pluk - 1l (€ 7)

huisgemaakte limonade - 1l (€ 7)

biologische wijn wit/rood - 75 cl (€ 16)

biologisch bier Dupont - 75 cl (€ 9)

PRAKTISCH

Geef je bestelling door 1 dag op voorhand, voor 16u.

De menu van de week vind je hier.

Benieuwd naar wat we eerder bekokstoofden?

-

Voor onze kerstlunch smulden we van de dakschotels van ROOF FOOD. Het bracht niet alleen onze collega’s samen voor warme babbels bij een lekkere, verrassende en seizoensgebonden maaltijd, we genoten ook van een glaasje biowijn en limonade.

Hogeschool Gent, Cathy De Raes

DSC6400.JPG
DSC6362.JPG
DSC6313.JPG