donderdag 9 oktober 2014

Personeelsbestand van ROOF FOOD verdubbelt!

De plannen voor ROOF FOOD zijn de laatste maanden heel concreet geworden. Eén ding ontbrak echter nog om effectief van start te kunnen gaan: een goede kok. Aangezien lekker eten nu toch wel een belangrijk deel uitmaakt van ROOF FOOD,  schreven we een vacature uit.


Naar onze vreugde kwam er heel wat reactie op, maar liefst 40 mensen solliciteerden voor de job.  Tijdens de gesprekken waren we streng maar rechtvaardig. We zochten namelijk iemand die heel lekker kon koken, maar anderzijds ook echt zin had om van ROOF FOOD een succes te maken.

Na 10 mensen gesproken te hebben, besloten we om er 4 uit te nodigen om te komen koken. De kandidaten waren vrij in het kiezen van hun menu maar moesten enkele criteria in acht nemen: biologische groenten, kostprijs en de maaltijd moest aantrekkelijk gepresenteerd worden in onze verpakking. We hadden er met andere woorden een gastronomisch weekend op zitten.


De keuze ging uiteindelijk naar Nine Van Belle, vioolbouwster van opleiding maar al jarenlang ervaring als kok. Nine werkte lange tijd bij Multatuli en De Stokerij en start vanaf oktober halftime als kok bij De Zuidkant. We hebben alvast heel veel goesting om er samen in te vliegen! 

Nine en Sabien 

Recente blog items


A3CC2F9F_42CC_40BD_9D7F_3D6EF7BF324E.jpeg

Unieke opportuniteit. Stel je kandidaat voor 1 oktober!
7209C64E_2446_4247_9AFD_F04FEEC72670.jpeg

Na zeven jaren vol mooie avonturen heb ik beslist om Roof Food stop te zetten.
7E912FCC_1DBC_4BA9_91F2_FC8BCE2914A4.jpg

Binnenkort extra moestuin ruimte! Word jij ook dakboer?