dinsdag 16 december 2014

ROOF FOOD wint publieksprijs

Het ROOF FOOD project van Sabien Windels, een coöperatief stadslandbouwproject gekoppeld aan een vegetarische cateringzaak is de winnaar geworden van de publieksprijs Innovatiecampagne 2014.

Op 20 november maakte het Innovatiesteunpunt, tijdens de KBC-Innovatieavond, de 10 laureaten van de Innovatiecampagne 2014 bekend.  Zij wonnen elk een prijs van 2500 euro om hun idee verder te realiseren. Die avond werd ook de publieksprijs gelanceerd. Tot en met 9 december kreeg het publiek de kans om uit 10 gelauwerde projecten nog 1 publiekswinnaar aan te duiden.  

Na een spannende nek-aan-nekrace tussen de innovatieve ideeën van Yves De Bie (nieuw type van konijnenkooi - uit Minderhout), Kevin Schietecatte (ambachtelijke tomatenpuree - uit Sint-Katelijne-Waver) en Sabien Windels (coöperatief stadslandbouwproject – uit Gent) slaagde deze laatste erin om de meeste stemmers achter zich te scharen. De publiekswinnaar wordt beloond met een extra opleidingscheque van 1500 euro. Daarmee wil het Innovatiesteunpunt Sabien helpen om haar ondernemers-skills te laten groeien. 

Lees er meer over via onderstaande links. 

http://www.innovatiesteunpunt.be/NL/Inspiratie/Innovatiecampagne/Laureaten-2014-/Sabien_Windels_Roof_Food

http://www.boerenbond.be/kenniscentrum/publicaties/vooraf?utm_source=flexmail&utm_medium=e-mail&utm_campaign=BB+BT+20141211&utm_content=Vooraf

http://www.vilt.be/dakmoestuin-wint-publieksprijs-innovatiecampagne

Recente blog items


rooffood5.jpg

ROOF FOOD is op zoek naar een dynamische dakboer(in) die onze dakmoestuin verder laat groeien en bloeien. Ben jij onze man? ...
Rooffood_0001_Fotokultuur.jpg

Het nieuwe jaar is hét moment bij uitstek om groots uit te pakken. ROOF FOOD is uw ideale catering partner om uw collega's te bedanken voor hun inzet, of uw klanten in de watten te leggen. Laat hen daarom genieten van de unieke ROOF FOOD b...
Roof_food_dakdiner_2018_c_FOTOKULTUUR_Tom_Van_Mele_kleiner_formaat.jpg

Na een erg geslaagde zomer-editie van vorig jaar, waar we 500 smullers mochten ontvangen, serveren wij opnieuw onze dakdiners.