zaterdag 23 april 2016

Nog 11 dagen te gaan voor onze crowdfunding campagne!

Er staan alweer en nog meer grootse dingen op de agenda. Ons engelengeduld wordt beloond. Vanaf volgende week kunnen we planten en wroeten op ons dak en binnen een dikke maand wordt er gekookt vanuit onze eigenste keuken.

We kochten aarde, zaadjes en plantgoed, wij geven steenschotten een tweede leven door er ons terras mee aan te leggen en we verwennen onze plantjes met een professioneel irrigatiesysteem. Voor niets echter komt de zon op (gelukkig maar).

Om dit alles te financieren hebben we jullie hulp nodig, zo lanceren wij eind deze week een crowdfunding campagne om  7.000 euro in te zamelen.

Zo’n campagne houdt simpelweg in dat de crowd, u dus, ons voorziet van wat funds. We vragen u uiteraard niet zomaar om al dan niet diep in die zakken te tasten. Wij hebben u een arsenaal aan leuks en lekkers te bieden - tis eens iets anders dan eeuwige dankbaarheid.

Er zijn natuurlijk wat regels verbonden aan crowdfunding. Als de 7.000 euro niet wordt gehaald binnen 45 dagen krijgt iedereen netjes zijn centen terug.    

Dakschotels aan huis geleverd? Een bezoekje op de daktuin?  Een exclusief etentje op het dak?   Neem een kijkje  in ons aanbod en help ons zo dit bedrag te realiseren!  Meer informatie over onze campagne en onze prijzen vind je hier

Veel plezier!

Sabien & Nine 

Ftwee_RoofFood_┬®KlaasVerdru-50-bewerkt

Recente blog items


A3CC2F9F_42CC_40BD_9D7F_3D6EF7BF324E.jpeg

Unieke opportuniteit. Stel je kandidaat voor 1 oktober!
7209C64E_2446_4247_9AFD_F04FEEC72670.jpeg

Na zeven jaren vol mooie avonturen heb ik beslist om Roof Food stop te zetten.
7E912FCC_1DBC_4BA9_91F2_FC8BCE2914A4.jpg

Binnenkort extra moestuin ruimte! Word jij ook dakboer?