zaterdag 1 juli 2017

WILDE PLANNEN

De zomer is ontegenzeglijk in het land, met danig enthousiasme. Onze voorraad regenwater houdt voorlopig stand, bijgevolg barst onze dakmoestuin net als de terrasjes uit zijn voegen. Iederéén is blijkbaar dorstig.

Tijdens de zomermaanden is onze moestuin een waar lusthof (net als de terrasjes). Bij ons echter zijn de bijen heer en meester.

Deze botergeile wezens zorgen ervoor dat het dak er in vol ornaat bijstaat. Onze courgettes zijn nog net niet loops. En wij hebben wilde plannen.

Om al dat avontuur te kunnen torsen gaan we er eerst en vooral even tussenuit.

In augustus staat een nieuwe outfit als eerste op de agenda.

De dakmoestuin krijgt deze zomer een nieuwe plunje. Een gare architectuurstudenten gaan de eerste twee weken van augustus aan de slag om er een vernuftige tentstructuur op te zetten. Zo kunnen we in de toekomst ook van het dak genieten als moeder natuur eens een mindere dag heeft.

Wie de resultaten wil komen inspecteren, het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes van dichtbij wil meemaken en de nodige gevolgen vandien wenst te savoureren is vanaf 18 augustus bijzonder welkom op één van onze dakdiners.

Wij brengen u een degustatiemenu temidden van het groen inclusief inwijding in de wereld van ROOF FOOD en de gelegenheid om zelf op ontdekking te gaan. Wees er als de kippen bij want de plaatsen zijn beperkt.

Met dank aan de bloemen en de bijtjes.

Handjes boven tafel!

Recente blog items


21042294_130663404221531_4039544757683224576_n.jpg

Na een erg geslaagde zomer-editie van vorig jaar, waar we 500 smullers mochten ontvangen, serveren wij opnieuw onze dakdiners.
team.jpg

ROOF FOOD is op zoek naar een dynamisch persoon om ons team te versterken en het catering luik verder uit te bouwen.
Screen_Shot_2017_10_27_at_11_48_29.png

Met trots kunnen wij u melden dat we bij de 12 finalisten zijn voor de Grote Prijs voor Toekomstige Generaties. Deze grote prijs, opgericht in 2007, beloont al 10 jaar inspirerende initiatieven die met succes de principes van duurzam...