dinsdag 26 september 2017

DAG DAKSCHOTELS

In lang vervlogen tijden, startten we met het bedelen van dakschotels. Daar kwamen vervolgens een potige moestuin, teambuildings én catering op maat bij.

Zoals elk kleintje groeiden ook onze spruiten. Onze duurzame catering is opengebloeid tot een flink uit de kluiten gewassen puber waar we onze handen meer dan vol mee hebben. De rits enthousiaste teambuilders is niet aflatend en het dak behoeft met regelmaat bemoederd te worden.

Daar wij houden van kwaliteit en onze nog-net-niet grijze haren, moesten er knopen doorgehakt, aldus we ’kill our darling dakschotel’. De levering van dakschotels behoort vanaf heden niet langer tot ons gamma.

U hoeft echter het kind niet met het badwater weg te gooien...

De dakdiners waren een grandioos succes. Dankzij enkele facebookposts, een artikel in De Gentenaar en op JaniTV waren al snel elk van de 550 zitjes bezet. Een maand lang mochten wij jullie ontvangen voor een verfijnd 5-gangenmenu waarbij seizoensgroenten in het middelpunt van de belangstelling staan. De zomer op je bord!

Om de wintergroenten niet in de kou te laten staan en om menig teleurgestelde late beslisser te sterken, plannen we per seizoen een sessie dakdiners.

Naar grote vraag van legio curieuzeneus dan weer, organiseren we vanaf nu ook enkele malen per jaar een bezoekmoment waarbij we iedereen welkom heten op het dak voor een rondleiding door dé dakboerin in hoogsteigen persoon, om duchtig rond te neuzen en om te knabbelen aan een blaadje, hapje en/of te nippen aan een drankje. Schrijf u in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook, zo ziet u niets aan uw neus voorbijgaan.

_DSC6604
_DSC6718
_DSC7141
_DSC6313
_DSC7107
_DSC6658

Recente blog items


A3CC2F9F_42CC_40BD_9D7F_3D6EF7BF324E.jpeg

Unieke opportuniteit. Stel je kandidaat voor 1 oktober!
7209C64E_2446_4247_9AFD_F04FEEC72670.jpeg

Na zeven jaren vol mooie avonturen heb ik beslist om Roof Food stop te zetten.
7E912FCC_1DBC_4BA9_91F2_FC8BCE2914A4.jpg

Binnenkort extra moestuin ruimte! Word jij ook dakboer?