dinsdag 12 juni 2018

UNIEK DAKDINER TUSSEN ‘T GROEN - ZOMER 2018

Na een erg geslaagde zomer-editie van vorig jaar, waar we 500 smullers mochten ontvangen, serveren wij opnieuw onze dakdiners.

Tijdens de zomermaanden is onze dakmoestuin een waar lusthof. De planten staan er statig bij, de bloemen worden druk bezocht en de inspiratie stuift er in het rond. De ideale setting om te genieten van een verfijnd vijfgangenmenu boordevol groenten.

*

DE ZOMER OP JE BORD

Neem plaats aan onze tafel voor een degustatie menu (5 gangen) op ons dak. Verwacht je aan een verfijnde vegetarische keuken waarbij kraakverse zomergroenten écht in het middelpunt van de belangstelling staan. Onze chefs Nine & Aram geven het beste van zichzelf. Gezellige wind- & waterdichte tent voorzien!
*
45 euro voor 5 gangenmenu (excl. dranken)
Aperitief vanaf 18.00u
Aanvang menu rond 19.00u

Recente blog items


team.jpg

ROOF FOOD is op zoek naar een dynamisch persoon om ons team te versterken en het catering luik verder uit te bouwen.
Screen_Shot_2017_10_27_at_11_48_29.png

Met trots kunnen wij u melden dat we bij de 12 finalisten zijn voor de Grote Prijs voor Toekomstige Generaties. Deze grote prijs, opgericht in 2007, beloont al 10 jaar inspirerende initiatieven die met succes de principes van duurzam...
DSC6313.JPG

In lang vervlogen tijden, startten we met het bedelen van dakschotels. Daar kwamen vervolgens een potige moestuin, teambuildings én catering op maat bij. Zoals elk kleintje groeiden ook onze spruiten. Onze duurzame catering is opengeblo...