dinsdag 30 juli 2019

ROOF FOOD zoekt flexibele keukenmedewerker

ROOF FOOD

ROOF FOOD biedt korte-keten catering op basis van kraakverse groenten. Tijdens de zomermaanden wordt onze dakmoestuin omgetoverd tot een gastronomisch pop-up restaurant. We organiseren rondleidingen en adviseren nieuwe stadslandbouwprojecten. Meer informatie op www.rooffood.be.

De moestuin op het dak van bedrijvencentrum De Punt te Gentbrugge

*

ROOF FOOD is een jong bedrijf dat werd opgericht eind 2014. Sindsdien hebben we een bloeiende dakmoestuin en catering zaak op poten gezet en een sterk vijfkoppig team bijeengebracht.

Wij bieden verfijnde vegetarische catering voor bedrijven en organisaties van 30 tot 300 personen. Momenteel is onze catering tak sterk aan het groeien. Daarom zijn wij op zoek naar 1 of 2 gelegenheidsmedewerkers die onze koks Aram en Nine kunnen bijstaan in de keuken en in de zaal.

Een greep uit ons catering aanbod.

Wat zijn onze waarden?

ROOF FOOD is een waarden gedreven organisatie. Dit is ons DNA:

Korte keten

Elke schakel van de keten is ons vertrouwd, van veld tot bord. Dit zorgt voor minder voedselverspilling, meer inspiratie voor de keuken en meer transparantie voor de klant.

Sociale innovatie

ROOF FOOD is een coöperatie die inzet op een sociaal-innovatieve manier van ondernemen. Zo zetten we hard in op betrokkenheid van de medewerkers en willen we ook de samenwerking met sociale tewerkstellingsorganisaties integreren in onze werking.

Winstgedreven

ROOF FOOD is een coöperatieve vennootschap en wil haar boontjes graag zelf doppen, onafhankelijk van structurele subsidies. Wij streven naar winst, zowel maatschappelijk als financieel.

Je takenpakket

Je bent tweede man/vrouw in de keuken. Concreet wil dit zeggen:

  • Je helpt de koks bij de mise-en-place

  • Je bottelt dranken en zet het materiaal klaar voor catering opdrachten

  • Je helpt bij de logistiek (bestellen van bestek, servies, glazen, ..)

  • Je gaat mee naar de catering opdracht en helpt met in- en uitladen

  • Je helpt met dresseren ter plaatse

  • Je helpt met de afwas en de opkuis

  • Je houdt een overzicht in de zaal en je wordt opgeleid om later het zaalpersoneel aan te sturen

Je profiel

  • Je visie en waarden sluiten sterk aan bij deze van ROOF FOOD en van het team. Je hebt zin om duurzaamheid een fris en nieuw gezicht te geven

  • Je hebt minimum 1 jaar ervaring in de keuken (snijtechnieken, behendigheid in de keuken, ...)

  • Je ziet werk en bent praktisch ingesteld

  • Je hebt oog voor detail

  • Je bent flexibel ingesteld

  • Je bent leergierig en dynamisch

  • Je bent goed in samenwerken

  • Je bent een vlotte coördinator en communicatief

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat bieden we jou aan?

  • Een aantrekkelijke werkplek in bedrijvencentrum De Punt te Gentbrugge

  • De mogelijkheid om veel bij te leren over een verfijnde vegetarische keuken.

  • Positieve werkomgeving gecombineerd met een doe-mentaliteit

  • Een fantastisch team dat zich 100 % inzet voor ROOF FOOD

  • 1 tot 2 dagen per week (op afroep) als flexi-jobber of gelegenheids medewerker.

  • Indicatie werkuren: 9u30-18u, 15u-00u, 6u-15u.

  • Start vanaf september 2019.

  • Gezien de aard van catering kunnen wij geen vaste dagen garanderen. De uren worden telkens 1 tot 3 weken op voorhand doorgegeven. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 medewerkers om tot een flexibele planning te komen.

  • Een competitief loon als keukenmedewerker

Heb je interesse?

Stuur uw kandidatuur (cv en vooral motivatiebrief) ten laatste op vrijdag 16 augustus 2019 naar pacquita@rooffood.be. Zaterdag 17 augustus laten we weten wie uitgenodigd wordt om te proefdraaien in de keuken. Graag laten we jullie proefdraaien tijdens de week van 19 tot 25 augustus. We zoeken hierbij naar een moment die voor beide partijen haalbaar is.

Wij hebben enkel oog voor competenties. Leeftijd, gender, seksuele oriëntatie, functiebeperking, afkomst en nationaliteit zijn voor ROOF FOOD niet relevant voor het uitoefenen van een job.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Pacquita (pacquita@rooffood.be of Sabien Windels (+32 479 71 72 11).








Recente blog items


Service_Roof_Food.jpg

Dakboer Jonathan inspireert chef Aram ook in koude windertijden met de oogst van het dak.
foto_prijswinnares_50e_verjaardag.jpg

Sabien ontvangt cheque ter waarde van € 12.500 van Soroptimist International.
Nine_dient_op.jpg

Onze catering tak groeit en bloeit. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.