donderdag 29 augustus 2019

ROOF FOOD zoekt enthousiaste zaalmedewerkers en gemotiveerde zaalverantwoordelijke

ROOF FOOD

ROOF FOOD biedt korte-keten catering op basis van kraakverse groenten. Tijdens de zomermaanden wordt onze dakmoestuin omgetoverd tot een gastronomisch pop-up restaurant. We organiseren rondleidingen en adviseren nieuwe stadslandbouwprojecten. Meer informatie op www.rooffood.be.

De moestuin op het dak van bedrijvencentrum De Punt te Gentbrugge

*

ROOF FOOD is een jong bedrijf dat werd opgericht eind 2014. Sindsdien hebben we een bloeiende dakmoestuin en catering zaak op poten gezet en een sterk vijfkoppig team bijeengebracht.

Wij bieden verfijnde vegetarische catering voor bedrijven en organisaties van 30 tot 300 personen. Momenteel is onze catering tak sterk aan het groeien. Daarom zijn wij op zoek naar:

1. EEN ZAALVERANTWOORDELIJKE (zie onder)

2. EEN POULE VAN ZAALMEDEWERKERS (zie onder)

Een greep uit ons catering aanbod.

Wat zijn onze waarden?

ROOF FOOD is een waarden gedreven organisatie. Dit is ons DNA:

Korte keten

Elke schakel van de keten is ons vertrouwd, van veld tot bord. Dit zorgt voor minder voedselverspilling, meer inspiratie voor de keuken en meer transparantie voor de klant.

Sociale innovatie

ROOF FOOD is een coöperatie die inzet op een sociaal-innovatieve manier van ondernemen. Zo zetten we hard in op betrokkenheid van de medewerkers en willen we ook de samenwerking met sociale tewerkstellingsorganisaties integreren in onze werking.

Winstgedreven

ROOF FOOD is een coöperatieve vennootschap en wil haar boontjes graag zelf doppen, onafhankelijk van structurele subsidies. Wij streven naar winst, zowel maatschappelijk als financieel.

*

1. VACATURE ZAALVERANTWOORDELIJKE

*

Je takenpakket

*

Jij coördineert de catering opdracht. Je bent het gezicht van ROOF FOOD en de contactpersoon voor de klant.

*

Concreet wil dit zeggen:

  • Je bent de contactpersoon van de klant na het sluiten van de verkoop. De klant kan jou contacteren voor een plaatsbezoek, wijziging in aantallen of programma. Jij communiceert dit aan het keukenteam.

  • Jij gaat mee naar de catering opdrachten, stuurt de zaal aan en leidt het nieuwe zaalpersoneel op.

  • Jij bewaakt de kwaliteit en zorgt dat alles op tijd klaar staat

  • Jij rijdt met de camionette indien nodig

  • Jij bent de contactpersoon van de leveranciers ter plaatse (zaalpersoneel/levering van materialen, …)

  • Je helpt bij het serveren van dranken en gerechten

  • Je geeft de nodige informatie door voor een vlotte en juiste facturatie van het evenement

  • Je staat de gasten te woord bij vragen over de gerechten, dranken of het verhaal van ROOF FOOD

  • Op termijn bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot vaste medewerker van ROOF FOOD. In dat geval behoort het bestellen van materiaal en inplannen van personeel ook tot jouw kerntaken.

Je profiel

  • Je visie en waarden sluiten sterk aan bij deze van ROOF FOOD en van het team. Je hebt zin om duurzaamheid een fris en nieuw gezicht te geven

  • Je hebt minimum 2 jaar ervaring in de zaal. Ervaring in de catering en/of het aansturen van een zaal is een pluspunt.

  • Je ziet werk en bent praktisch ingesteld

  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je bent zeer communicatief

  • Je kan goed delegeren

  • Je hebt oog voor detail en bent klantgericht

  • Je bent flexibel ingesteld

  • Je bent leergierig en dynamisch

  • Je bent goed in samenwerken

  • Je beschikt over een rijbewijs B

Wat bieden we jou aan?

  • De mogelijkheid om door te groeien tot vaste medewerker van ROOF FOOD

  • Positieve werkomgeving gecombineerd met een doe-mentaliteit

  • Een fantastisch team dat zich 100 % inzet voor ROOF FOOD

  • 1 tot 3 dagen per week (op afroep) als student, flexi-jobber of gelegenheidsmedewerker.

  • Indicatie werkuren: 11u00-16u, 16u-00u, 11u-00u. Zelden weekendwerk.

  • Start vanaf september 2019.

  • Gezien de aard van catering kunnen wij geen vaste dagen garanderen. De uren worden telkens 1 tot 3 weken op voorhand doorgegeven.

  • Een competitief loon als zaalverantwoordelijke

*

2. VACATURE ZAALMEDEWERKER

*

Je takenpakket

*

Je bent de kelner en zorgt voor een onvergetelijke ROOF FOOD ervaring.

*

Concreet wil dit zeggen:

  • Je serveert dranken en brengt hapjes rond

  • Je helpt opscheppen bij een warm buffet

  • Je houdt de zaal netjes en ruimt glazen en servies af

  • Je zet de zaal klaar (opstellen van statafels, glazen, buffet, ..)

  • Je helpt met in- en uitladen van materialen bij de catering opdracht

  • Je staat de gasten te woord bij vragen over de gerechten, dranken of het verhaal van ROOF FOOD

Je profiel

  • Je visie en waarden sluiten sterk aan bij deze van ROOF FOOD en van het team. Je hebt zin om duurzaamheid een fris en nieuw gezicht te geven

  • Je hebt minimum 1 jaar ervaring in de zaal. Ervaring in catering is een pluspunt

  • Je ziet werk en bent praktisch ingesteld

  • Je hebt oog voor detail en bent klantgericht

  • Je bent flexibel ingesteld

  • Je bent leergierig en dynamisch

  • Je bent goed in samenwerken

  • Je bent een vlotte coördinator en communicatief

Wat bieden we jou aan?

  • Positieve werkomgeving gecombineerd met een doe-mentaliteit

  • Een fantastisch team dat zich 100 % inzet voor ROOF FOOD

  • 1 tot 2 dagen per week (op afroep) als student, flexi-jobber of gelegenheidsmedewerker.

  • Indicatie werkuren: 11u00-16u, 16u-00u, 11u-00u. Zelden weekendwerk.

  • Start vanaf september 2019.

  • Gezien de aard van catering kunnen wij geen vaste dagen garanderen. De uren worden telkens 1 tot 3 weken op voorhand doorgegeven. Wij zijn op zoek naar 5 medewerkers om tot een flexibele planning te komen.

  • Een competitief loon als zaalmedewerker

Heb je interesse?

Stuur je kandidatuur (cv en vooral motivatiebrief) ten laatste op donderdag 5 september naar pacquita@rooffood.be. De dag nadien laten we weten wie uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. De gesprekken gaan door op maandag 9 september 2019.

Wij hebben enkel oog voor competenties. Leeftijd, gender, seksuele oriëntatie, functiebeperking, afkomst en nationaliteit zijn voor ROOF FOOD niet relevant voor het uitoefenen van een job.


Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Pacquita (pacquita@rooffood.be) of met Sabien Windels (+32 479 71 72 11).

Recente blog items


Aram_Roof_Food_service.jpg

Onze catering tak groeit en bloeit. Daarom zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers om ons te versterken.
sabien_en_ilvo_kleinnnn.jpg

Met steun van Vlaanderen Circulair op naar een afvalloos ROOF FOOD
rooffood5.jpg

ROOF FOOD is op zoek naar een dynamische dakboer(in) die onze dakmoestuin verder laat groeien en bloeien. Ben jij onze man? ...