dinsdag 1 december 2020

Help onze dakshop beter maken en win persoonlijk tuinadvies of plantgoed!

Terwijl de dagen korter worden, wordt ons businessplan voor 2021 elke dag langer. Je hoort het goed, wij schrijven naarstig aan onze plannen voor volgend jaar.

In de lente hebben wij - midden in de lockdown - van koers gewijzigd en onze catering zaak omgetoverd tot een bloeiende moestuinwinkel. Daar konden jullie terecht voor een portie groen geluk / plantgoed.

Onze sprong in het duister werd in dank afgenomen. Daarom hebben we beslist om de dakshop in 2021 opnieuw te doen, maar graag doen we het nog beter!

Vul onze enquete in voor 12 december 2020 en maak kans om mooie prijzen!

Heb je groene vingers en wil je meedenken over het assortiment, werkwijze, .. van de dakshop? Vul deze enquête in (10 min) en maak kans op 50 euro gratis plantgoed uit de dakshop of persoonlijk advies aan huis van wandelende encyclopedie Jonathan. De wedstrijd loopt af op 12 december.

Heb je geen groene vingers maar iemand uit je netwerk wel? Stuur dit artikel door en laat ook hen meedingen naar onze prijzen!

VUL NU DE ENQUETE IN

Tot op het dak!

Sabien & Jonathan

Recente blog items


44424F98_F726_49D5_90EB_6F2A5F4D15FF.JPG

Groot nieuws, vanaf deze lente wordt de ROOF FOOD tuin omgetoverd tot een collectieve dakmoestuin, voor en door de buurt!
verkoopster_Sabien_in_de_winkel_5.jpg

Na veel wikken en wegen hebben we besloten de dakshop niet verder te zetten. Lees hier waarom.
Sabien_en_Wendy_5.jpg

De moestuin op de binnenplaats van De Nieuwe Dokken krijgt stilaan vorm.