ROOF FOOD is gespecialiseerd in het verzorgen van lunches, recepties en bedrijfsevenementen (30 tot 500 personen). Bij ons kan je terecht voor een assortiment aan hapjes, een heerlijk buffet, broodjes met eens-iets-anders van beleg en zo veel meer. Daarnaast serveren we biologische wijn, bier en sap van eigen pluk.

Neem contact op via info@rooffood.be voor een offerte op maat.

Een blik op onze keuken

Hapjes: aardappelmousse met krokante kappertjes, filosigaren met honingaubergine, escabeche van champignon met krispy krulkool, kaassoezen met dip van pas de rouge, gepofte rode biet met feta en opgelegde rode ui.

Buffet: gerookte aardappelsalade met doperwtenpesto, linzensalade met gegrilde courgette, geroosterde venkel met crumble van olijf, zongedroogde tomaten en frisse citroensaus, spruitjessalade gemarineerd in sinaas en steranijs.

Soep en broodjes: augurksoep met dille, ciabatta met crème van rode biet, humus met zongedroogde tomaten of curry-halloumi, knolseldersoep met geroosterde amandelschilfers.

Onze klanten

Feestelijke afsluiter van mijn doctoraat met Roof Food, een hartverwarmend duurzaam stadslandbouwproject! Wat hebben we genoten van de receptie dankzij jullie. Kleurrijke, verrassende en heerlijke vegetarische lekkernijen geserveerd in een gezellige en ongedwongen sfeer. Een absolute aanrader voor wie een originele, gezonde, ecologische en lekkere veggie catering zoekt, ze zijn top!

Universiteit Gent, Anne Becker

De hapjes op onze feestelijke opendeurdag werden verzorgd door Roof Food. De creaties waren niet alleen verfijnd en tongprikkelend, ze waren ook nog eens lokaal geteeld én vegetarisch. Een inspiratie!

Timelab, Eva De Groote

Voor onze exclusieve vennotenavond voor regio Gent & Leieland, deed Cera opnieuw graag beroep op ROOF FOOD. Coöperatieve vennootschappen vinden elkaar blijkbaar. Deze keer voor een verzorgde receptie na een prachtige voorstelling ‘Monkey Mind’ van platform K. De reacties waren zeer lovend, zowel over de frisse en lekkere hapjes, als over de heerlijke wijn en fruitsappen . De even frisse en gulle bediening deden de rest. Kortom: een zeer geslaagde avond, mede dankzij ROOF FOOD!

Cera, Wim Ingels

DSC5273.JPG
DSC6144.JPG
DSC6376.JPG
DSC5928.JPG
rode_biet.jpg
DSC6054.JPG