Korte-keten catering met groenten van eigen dak

Onze catering brengt een duurzame, gezonde én smaakvolle keuken met kraakverse groenten! Onze chefs Aram & Nine laten zich gewillig inspireren door het seizoen. Al het lekkers wordt gezaaid en geoogst op onze eigen dakmoestuin in Gentbrugge. Wat we niet kunnen kweken halen we bij lokale bio-boeren. Lees hier meer over onze korte catering-aanpak.

CONTACTEER ONS VOOR EEN OFFERTE OP MAAT

smaakvol & verfijnd

Elk gerecht, van soep tot hapje is weldoordacht, gebalanceerd en tongprikkelend. Ook fervente vleeseters weten wij te bekoren! Elk gerecht wordt in detail afgewerkt met verse kruiden & eetbare bloemen en geserveerd in charmante glazen "weckpotjes" of op sfeervol servies.

Inspirerend & Sfeer

Wij staan voor professionaliteit, doch niet ten koste van een losse sfeer! Ons team komt vrolijk & gezwind naar uw bedrijfsevenementen. Verras uw klanten of collega's met verfijnde vegetarische gerechten en schotel ze meteen ook een inspirerend verhaal voor.

WIJ VERZORGEN UW BEDRIJFSACTIVITEIT

Wij zijn gespecialiseerd in catering op maat voor bedrijven en organisaties. Van bedrijfslunches tot vergaderingen en recepties voor 30 tot 500 personen. Wij komen tot bij u of u komt voor uw bedrijfsactiviteiten naar Bedrijvencentrum De Punt. Daar ligt niet alleen onze dakmoestuin, ook vergader- en receptieruimtes die wij met plezier voor u boeken zijn er voorhanden. De Punt staat voor sociaal & duurzaam ondernemerschap, een inspirerende plek.

ONZE EETFORMULES

Bij ons kan je terecht voor een bedrijfslunch, zij het in de vorm van een eenvoudige dakschotel, salades, broodjesbuffet of soep. Daarnaast verzorgen wij ook uw recepties of avondbuffet. Ook een dakdiner met alles erop en eraan is mogelijk.

ONTDEK ONZE EETFORMULES
ONTDEK ONZE DRINKFORMULES

Op uw lunch, receptie of avondfeest serveren wij huisbereide limonades van vers fruit en kruiden, appelsap van eigen pluk en een zorgvuldig uitgezocht assortiment van biologische wijnen, bier en cava.

ONTDEK ONZE DRINKFORMULES

Universiteit Gent, Anne Becker

"Feestelijke afsluiter van mijn doctoraat met Roof Food, een hartverwarmend duurzaam stadslandbouwproject! Wat hebben we genoten van de receptie dankzij jullie. Kleurrijke, verrassende en heerlijke vegetarische lekkernijen geserveerd in een gezellige en ongedwongen sfeer. Een absolute aanrader voor wie een originele, gezonde, ecologische en lekkere veggie catering zoekt, ze zijn top!"

Timelab, Eva De Groote

"De hapjes op onze feestelijke opendeurdag werden verzorgd door Roof Food. De creaties waren niet alleen verfijnd en tongprikkelend, ze waren ook nog eens lokaal geteeld én vegetarisch. Een inspiratie!"

Cera, Wim Ingels

"Voor onze exclusieve vennotenavond deed Cera opnieuw graag beroep op ROOF FOOD. Coöperatieve vennootschappen vinden elkaar blijkbaar! Deze keer voor een verzorgde receptie na een prachtige voorstelling ‘Monkey Mind’ van platform K. De reacties waren zeer lovend, zowel over de frisse en lekkere hapjes, als over de heerlijke wijn en fruitsappen . De even frisse en gulle bediening deden de rest. Kortom: een zeer geslaagde avond, mede dankzij ROOF FOOD!"
-

ANDERE PARTNERS VAN ROOF FOOD ZIJN TRIODOS BANK, VOKA, BNP PARIBAS FORTIS , MARKANT, ILVO, BEDRIJVENCENTRUM DE PUNT

-
CONTACTEER ONS VOOR EEN OFFERTE OP MAAT

20170426_032.jpg
20170426_008_preview.jpg
20170426_016_preview.jpg
20170426_027_preview.jpg
Rooffooddakdiners.jpg
DSC6144.JPG