Na een erg geslaagde zomer-editie van vorig jaar, waar we 500 smullers mochten ontvangen, serveren wij opnieuw onze dakdiners.

Tijdens de zomermaanden is onze dakmoestuin een waar lusthof. De planten staan er statig bij, de bloemen worden druk bezocht en de inspiratie stuift er in het rond. De ideale setting om te genieten van een verfijnd vijfgangenmenu boordevol groenten.

*

DE ZOMER OP JE BORD

Neem plaats aan onze tafel voor een degustatie menu (5 gangen) op ons dak. Verwacht je aan een verfijnde vegetarische keuken waarbij kraakverse zomergroenten écht in het middelpunt van de belangstelling staan. Onze chefs Nine & Aram geven het beste van zichzelf. Gezellige wind- & waterdichte tent voorzien!
*
45 euro voor 5 gangenmenu (excl. dranken)
Aperitief vanaf 18.00u
Aanvang menu rond 19.00u
*
Kan je pas later aanchuiven? Nog steeds zéér welkom, geef ons gewoon op voorhand een seintje.
De dakmoestuin van ROOF FOOD is gelegen op bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge.
*

BOEK EENS EEN DAKDINER

Beschikbare data

Donderdag 26 juli / Vrijdag 27 juli / Zaterdag 28 juli / Zondag 29 juli

Donderdag 2 aug / Vrijdag 3 aug / Zaterdag 4 aug / Zondag 5 aug

Donderdag 9 aug / Vrijdag 10 aug / Zaterdag 11 aug / Zondag 12 aug

Donderdag 16 augustus / Vrijdag 17 augustus / Zaterdag 18 augustus / Zondag 19 augustus

Donderdag 23 augustus / Vrijdag 24 augustus / Zaterdag 25 augustus / Zondag 26 augustus

Voorlopig zijn alle data uitverkocht. Je kan je altijd inschrijven op de wachtlijst. Indien er plaatsen vrijkomen, nemen we contact op.

*

Voor bijkomende vragen over de dakdiners en reservatie, neem contact op via info@rooffood.be en wij laten snel iets weten. Wil je het dak graag exclusief afhuren voor je bedrijf of kom je met een grote groep , wij hebben nog beschikbare data eind augustus-begin september (vanaf 30+ personen)? Laat het ons weten.

21373317_115330955811460_5009959598505852928_n.jpg
20863227_1467147283351677_620334303183432639_o.jpg
20901971_165038170736935_4152662355035029504_n.jpg
20131212champagneflutescressler.jpg
21148988_1465955676851584_8155226052730290176_n.jpg
4.jpg

HOE WERDEN DE DAKDINERS VORIGE ZOMER GESMAAKT?