Helaas, wij zijn volledig uitverkocht!

Ondanks de 300 extra zitjes dit jaar, werden de dakdiners opnieuw in enkele dagen uitverkocht. Onze excuses voor iedereen die geen zitje kon bemachtigen.

Wil je toch nog een kans wagen? Volg ons op Facebook , daar blazen we geannuleerde ticketten nieuw leven in.

Wij beschikken niet over een wachtlijst.

*

Aan één van de lange daktafels, genesteld temidden van de moestuin, kan je deze zomer opnieuw aanschuiven voor de dakdiners.

Onze chefs serveren je het beste van onze zomergroenten.

Dakboer Jonathan onthult je zijn dakmoestuin geheimen tijdens een korte rondleiding.

*

PROGRAMMA

*

welkom voor aperitief vanaf 18.00u

rondleiding om 18.30u

aanvang menu om 19.00u

einde voorzien rond 23.00u

Kan je er pas later bij zijn? Geef ons op voorhand een seintje en wij houden je stoel warm tot je kan aanschuiven.

**

vijfgangenmenu (excl. dranken) € 48

*

HOE WERDEN DE DAKDINERS VORIG JAAR GESMAAKT?

*

Ik ben deze zomer twee keer gaan dineren bij Rooffood en het was twee keer heerlijk. Ze brengen vegetarische keuken op het niveau van een sterrenrestaurant. Alles was tot in de puntjes verzorgd, lekker en in de stijl van het huis. Van het aperitief tot de koffie & thee.

*

*

Het onthaal was warm en ongedwongen. Een gedreven team van jonge mensen vertelde met zo'n enthousiasme over de tuin en over welke wijn bij welk gerecht paste dat 'eten' meteen ook 'beleven' werd. De intensiteit van smaken, de verrassende combinaties en het warme dekentje op de knieën hebben tot 'puur genot' geleid. Wat een kok! Wat een tuinteam! Wat een mooie avond.

*

Als fervente carnivoor sceptisch er naar toe gegaan. Bleek bijzonder lekker te zijn, 5 gangen, allemaal helemaal top! Bediening was ook bijzonder vriendelijk en deed hun werk perfect!

*

Voor de tweede keer het geluk gehad een stoeltje te bemachtigen op het dak voor een onvergetelijk diner. Vijf fantastische gangen later kijken we al uit naar de inschrijvingen voor volgend jaar. Lekker eten, mooie bordjes, uitstekende bediening aan een zeer eerlijke prijs.

*

PRAKTISCH

*

1 tafel = 1 boeking

Wil je er zeker van zijn dat je naast je genodigden zit? Boek dan samen jullie tickets.

annuleren

Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen op voorhand. Moet je je plannen wijzigen minder dan 7 dagen voor je dakdiner? Dan krijg je van ons een tegoedbon voor een andere avond tijdens deze zomereditie of voor een volgende editie.

De dag zelf annuleren na 12u is niet meer mogelijk.

allergieën en intoleranties

Wij kunnen geen aangepast menu garanderen wanneer allergieën of intoleranties minder dan 24 uur op voorhand worden doorgegeven.

wind- en waterdichte tent voorzien.

*

De dakmoestuin van ROOF FOOD is gelegen op bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge.