Ondanks de 300 extra zitjes in 2019, werden de dakdiners opnieuw in slechts enkele dagen uitverkocht.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van de ticketverkoop.

*

*

Aan één van de lange daktafels, genesteld temidden van de moestuin, kan je volgende zomer opnieuw aanschuiven voor de dakdiners.

Onze chefs serveren je het beste van onze zomergroenten.

Dakboer Jonathan onthult je zijn dakmoestuin geheimen tijdens een korte rondleiding.

*

*

HOE WERDEN DE DAKDINERS VORIG JAAR GESMAAKT?

*

Ik ben deze zomer twee keer gaan dineren bij Rooffood en het was twee keer heerlijk. Ze brengen vegetarische keuken op het niveau van een sterrenrestaurant. Alles was tot in de puntjes verzorgd, lekker en in de stijl van het huis. Van het aperitief tot de koffie & thee.

*

*

Het onthaal was warm en ongedwongen. Een gedreven team van jonge mensen vertelde met zo'n enthousiasme over de tuin en over welke wijn bij welk gerecht paste dat 'eten' meteen ook 'beleven' werd. De intensiteit van smaken, de verrassende combinaties en het warme dekentje op de knieën hebben tot 'puur genot' geleid. Wat een kok! Wat een tuinteam! Wat een mooie avond.

*

Als fervente carnivoor sceptisch er naar toe gegaan. Bleek bijzonder lekker te zijn, 5 gangen, allemaal helemaal top! Bediening was ook bijzonder vriendelijk en deed hun werk perfect!

*

Voor de tweede keer het geluk gehad een stoeltje te bemachtigen op het dak voor een onvergetelijk diner. Vijf fantastische gangen later kijken we al uit naar de inschrijvingen voor volgend jaar. Lekker eten, mooie bordjes, uitstekende bediening aan een zeer eerlijke prijs.

*