ONZE EETFORMULES

Daar wij seizoensgebonden werken (en de seizoenen zich niet altijd aan de regels houden) is onze keuken onderhevig aan wat de daktuin ons brengt. Hiermee garanderen wij écht smaakvolle producten op hun best, lokaal en onder onze vleugels grootgebracht.

-

-

Wij cateren voor groepen vanaf 30 personen. Vanaf 100 personen geniet u een voordeliger tarief.

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW (12%) en altijd inclusief borden en bestek.

In geval er geen drank bij ons wordt afgenomen rekenen wij 2 euro kurkgeld aan per persoon.

Bediening en andere bijkomstigheden zijn exclusief en kunnen wij op offerte meegeven.

-

CONTACTEER ONS VOOR EEN OFFERTE OP MAAT

VOOR DE LUNCH

STEVIGE DAKSCHOTEL

Onze dakschotel is een stevige, gebalanceerde maaltijd met een 3 tal bereidingen waaronder groenten, koolhydraten & sla. Omvat steeds 1 warme bereiding. Het ideale 'brainfood' voor productieve meetings of vergaderingen! Wilt u extra keuze aanbieden, ga dan voor 1 of 2 extra bereidingen.

Geserveerd in buffet-vorm en à volonté. Combineer ook met verse soep of dessert.

18 euro per persoon

WEELDERIGE DAKSALADE

Een lichte (doch goedvullend) maaltijd salade om u de wel bekende namiddagdip te vermijden! Alle slasoorten komen van ons dak en worden opgewerkt met groenten , koolhydraten, groene kruiden en huisbereide vinaigrette.

Geserveerd in grote kommen die op tafel kunnen gezet worden. Komt steeds met brood & spread. Combineer met soep of dessert.

12 euro per persoon

KLEURRIJKE BROODJES

Een eens-iets-anders broodjesbuffet! Wij serveren dwars doorgesneden biologische ciatbatta of stokbrood met huisgemaakte spread en kruiden & groenten garnituur. Een streling voor het oog!

Geserveerd in buffetvorm. U mag 3 soorten broodjes verwachten en wij voorzien deze voor elke persoon. Combineer met soep of dessert.

6 euro per persoon

ONS RECEPTIE AANBOD

VERFIJNDE SEIZOENSGERECHTJES

Warme en/of koude erg verfijnde gerechtjes die het beste van het seizoen presenteren. Onze stijlvolle gerechtjes worden steeds met de nodige verse kruiden & bloemen afgewerkt en geserveerd in weckpotjes of op schaaltjes.

Met 5 hapjes zijn de magen stilaan gevuld.

Prijs per persoon

2 hapjes - 7 euro

3 hapjes - 10 euro

4 hapjes - 13 euro

5 hapjes - 16 euro

WALKING DAKSCHOTEL

Koude maaltijd geserveerd in hoge weckpotjes en gemakkelijk al staande op te eten. Bestaat uit één weckpot met daksalade en één weckpot met verfijnde groenten, koolhydraten en dip/saus. Kan aangevuld worden met dagverse soep.

12 euro per persoon

KLEURRIJKE BROODJES

Een eens-iets-anders receptie broodje. Wij serveren dwars doorgesneden vers afgebakken biologische ciabatta of stokbrood met huisgemaakte spread en kruiden & groenten garnituur. Een streling voor het oog!

Wij versnijden de broodjes in hapbaar formaat zodat deze gemakkelijk kunnen worden verorberd en uw genodigden kunnen afwisselen van smaak. Wij voorzien steeds 3 kleurige variaties.

6 euro per persoon

GEMAKKELIJKE SEIZOENSTAPAS

Een combinatie van koude gemakkelijk hapbare bereidingen & kleine gerechtjes die op tafel kunnen staan en de eerste honger van uw genodigden stillen. Onze seizoenstapas worden met oog voor detail geserveerd in weckpotjes of op schaaltjes. Enkele voorbeelden; crispy & kruidige kikkererwten, gepofte gele biet met gerookte yoghurt dip, gemarineerde champignons, geroosterde rode bieten spread met verse sesamcracker, kaassoezen met salsa van rode ui en dragon, ...

-

SEIZOENSTAPAS VOOR DE EERSTE HONGER

Combinatie van 3 bereidingen

in combinatie met een eetformule - 4 euro per persoon

enkel seizoenstapas - 6 euro per persoon

-

SEIZOENSTAPAS DELUXE

Combinatie van 5 bereidingen. Dit is geen volledige maaltijd.

in combinatie met een eetformule - 8 euro per persoon

enkel seizoenstapas deluxe - 10 euro per persoon

-

Avond concepten

FEESTELIJK AVONDBUFFET

Combinatie van 3 bereidingen in buffetvorm die samen een stevig avondmaal vormen. Omvat zowieso 1 warme bereiding. Wil je meer keuze aanbieden, ga dan voor 1 of 2 extra bereidingen. Dit buffet is steeds à volonté . Er is ook de mogelijkheid om de gerechten 'family style' te eten waarbij alles in grote potten op tafel komt en de collega's zichzelf bedienen.

Vanaf 18 euro per persoon

VIJFGANGEN DAKDINER

Dat is een gastronomisch diner met alles erop en eraan! Onze chefs geven hierin werkelijk het beste van zichzelf en van het seizoen. Uw gasten krijgen een amuse, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert voorgeschoteld. Verwacht u aan een uniek vegetarisch diner waarbij de smaakpapillen in de watten gelegd worden. Prijs inclusief cava, biologische wijn en bier tot aan het dessert, huisbereide limonade, waters en koffie/thee.

Een dakdiner kunnen wij enkel op locatie voorzien met degelijke kook-infrastructuur.

62 euro per persoon

VUL AAN MET SOEP OF DESSERT

COMBINEER MET DAGVERSE SOEP

Verwacht u niet aan een klassieke tomatensoep met balletjes! Onze dagverse soep komt met een verrassende insteek, kruid of twist. Zoals Thaise noedelsoep, posteleinsoep , geroosterde knolseldersoep met kervel-olie, groene gazpacho,...

Geserveerd in charmante glazen weckpot.

3.5 euro per persoon

Soep kunt u enkel bestellen in combinatie met 1 van bovenstaande eetformules.

COMBINEER MET DESSERT

Als dessert kunt u zich verlekkeren op een versgebakken smeuïge brownie met verschillende notensoorten en zeezout of een hartige wortelcake met topping.

4 euro per persoon

Wenst u een meer verfijnd dessert? Zoals een crème van witte chocolade met opgelegde pêche en citroenverbena en granité van vlierbloesem?

6 euro per persoon

Dessert kunt u enkel bestellen in combinatie met 1 van bovenstaande eetlunchformules.