Vergader & Receptie ruimte bij De Punt

De dakmoestuin van Roof Food is gelegen op het dak van bedrijvencentrum De Punt in Genbrugge, platform voor sociaal & duurzaam ondernemen. Een broedgaard voor creatieve dromers en ondernemers. Waaronder wij! Een ideale locatie dus voor uw vergaderingen, recepties of bedrijfsevenementen.

Gezien onze betrekking in De Punt kunnen wij er uw catering tot in de puntjes verzorgen.

Grote en kleine vergaderzalen

De punt stelt volledig uitgeruste vergaderzalen ter beschikking en ze zijn er in alle maten en vormen. Allen hebben ze een industriële uitstraling gezien de ligging in een oud fabriekspand.

De twaalf aanwezige vergaderruimtes kunnen van 10 tot 30 personen aan. Prijzen variëren tussen de 20 en 30 euro per uur.

Multifunctionele evenementenzaal

Zaal Beatrice van De Punt is ideaal voor uw evenementen, zij het een studiedag, lezing, of productvoorstelling met aanéénsluitende receptie. De zaal kan tot 120 zitplaatsen aan. Prijzen kan je hier terugvinden. Naast het open auditorium is ook een grote zaal op het gelijkvloers. Beide zalen kunnen gecombineerd worden voor uw evenement.

Wij kennen De Punt uit ons duimpje. Wilt u een vergaderzaal combineren met onze catering, laat dit weten en wij boeken voor u de beste zaal (aan de prijzen van De Punt).

Zie volledig aanbod De Punt
Zie wegbeschrijving De Punt

CONTACTEER ONS VOOR EEN CATERINGOFFERTE OP MAAT